Традиційний святковий стіл не лише на Закарпатті важко собі уявити без м’ясних страв: запашної ковбаски, смачної печені чи домашньої шинки. Українці здавна звикли і самі ласувати ними, і гостей частувати. Тому добрий господар вважав своїм обов’язком заготовити усе це їстівне добро заздалегідь, аби не зганьбити себе перед сусідами чи родичами.
У часи наших бабусь до свят навіть різали вгодованого кабанчика. Нині з цим простіше – крамниці та ринки пропонують широкий асортимент м’ясної продукції. Ось, правда, з якістю не все так просто. Не скрізь і не завжди вона відповідає потребам споживачів та нормативним показникам. Тож купівля таких продуктів у багатьох сім’ях – ц
...
Читати далі »