Субота, 18.05.2024, 14:21
Приветствую Вас Гість | RSS
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 39
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Облако тегов
    Лозівська районна державна лікарня ветеринарної медицини
    Главная » 2013 » Липень » 2 » Ветеринари вилучили майже 43 тонни неякісної тваринницької продукції
    10:39
    Ветеринари вилучили майже 43 тонни неякісної тваринницької продукції


    У Львівській області недопущено на споживчій ринок 26225 кг м’ясних концерв, термін придатності якої закінчився.

    Так, при перевірці складу одного з товариств Львівської області працівниками відділу ветеринарної міліції виявлено зберігання м’ясних концерв „М'ясо тушковане. Свинина” загальною вагою 26225 кг термін принадності яких закінчився. Дану продукцію вилучено з обігу та утилізовано, винних осіб притягнуто до адміністративної відповідальності. 

    Під час оперативно-профілактичного відпрацювання території міста Запоріжжя працівниками ветеринарної міліції спільно з працівниками УДСБЕЗ було виявлено незаконну діяльність з переробки риби та виготовлення рибопродукції. 

    Виготовлення рибопродукції здійснювалося на території гаражного кооперативу „Старт-Космос” без наявних документів дозвільного характеру, в тому числі при відсутності експлуатаційного дозволу та документів, що засвідчують якість та безпечність продукції. За результатами перевірки діяльність цеху призупинена, вилучено з обігу 51 кг рибопродукції невідомого походження. На даний час ведеться досудове розслідування. 

    У Волинській, Рівненській, Житомирській та Чернігівській областях за участю працівників апарату МВС України проведено організаційно-практичні заходи щодо недопущення занесення з території Республіки Білорусь збудника африканської чуми свиней. Для запобігання незаконному переміщенню продукції тваринного походження автошляхами прикордонних регіонів розгорнуто діяльність чотирьох спільних постів та шістнадцяти мобільних груп, до несення служби на яких залучено працівників ветеринарної міліції, фахівців державної служби ветеринарної медицини, працівників ДАІ та територіальних органів внутрішніх справ. 

    У цілому на території України продовжено проведення заходів по забезпеченню стабільної епізоотичної ситуації та продовольчої безпеки.

    Для реалізації цих завдань в регіонах України діють мобільні групи у складі працівників ветеринарної міліції та державної служби ветеринарної медицини. Даними мобільними групами забезпечено заходи по профілактиці правопорушень на 246 об’єктах, діяльність яких пов’язана з обігом продукції тваринного походження. З метою забезпечення контролю за переміщенням продукції тваринного походження автошляхами України працівниками підрозділів ветеринарної міліції спільно з працівниками ДАІ перевірено                163 автотранспортні засоби під час транспортування тваринницької продукції.

    Всього під час заходів задокументовано 157 правопорушень, відповідальність за які передбачена статтею 107 КУпАП. У дохід держави стягнуто штрафних санкцій на суму 21,3 тис. грн. Винесено та проконтрольовано виконання 123 інспекторських приписів. Призупинено роботу 4 об’єктів. До інших правоохоронних органів направлено 5 матеріалів.

    Обмежено обіг 42653кг продукції тваринного походження, якість якої не підтверджена відповідними документами. Забезпечено контроль за утилізацією 32195 кг неякісної тваринницької продукції.

     

    Просмотров: 235 | Добавил: Юрьевна | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    Безкоштовний хостинг uCozCopyright MyCorp © 2024