Субота, 18.05.2024, 08:55
Приветствую Вас Гість | RSS
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 39
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Облако тегов
    Лозівська районна державна лікарня ветеринарної медицини
    Главная » 2013 » Грудень » 26 » Шановні колеги! Від щирого серця вітаю вас із Новим Роком та Різдвом Христовим!
    12:48
    Шановні колеги! Від щирого серця вітаю вас із Новим Роком та Різдвом Христовим!
    IMG_3847.jpg

       





    Зустрічаючи рік новий, ми за традицією з вдячністю згадуємо рік, який минув. Адже були в ньому досягнення й перемоги, серйозні виклики часу й проблеми, вирішення яких зробило нас сильнішими й мудрішими. При цьому добре розуміємо, що рік складається з багатьох трудових буднів, і чи добрим спогадом залишаться вони в пам’яті, залежить від кожного з нас – від ставлення до роботи, власного життя й світу в цілому.

       В умовах посилення глобалізації широкого кола проблем, що стосуються біоресурсів планети й екологічної біобезпеки, рік у рік зростає відповідальність і роль нашої служби щодо шляхів їх подолання. Відповідно до зростаючих вимог триває процес удосконалення й гармонізації нормативно-законодавчого забезпечення галузі, що дає змогу ефективно виконувати покладені на неї обов’язки. Зокрема на наших плечах безпечність харчових продуктів, ми відповідаємо за контроль інфекційних хвороб тварин та рослин і робимо все для того, щоб він був надійним. Про це свідчить епізоотичне та фітосанітарне благополуччя в нашій державі. 

       Наші досягнення – спільне надбання колег із сфер карантину рослин, захисту рослин, лікувально-профілактичних і діагностичних установ, регіональних служб державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті, ветеринарної міліції і державних фітосанітарних інспекторів та інспекторів ветеринарної медицини всіх рівнів. 

       На особливу вдячність заслуговують науковці, професорсько-викладацький склад навчальних закладів ветеринарної медицини, які працюють над розв’язанням найактуальніших проблем галузі й готують молоду зміну. 

       Говорячи про наші здобутки, вкотре наголошую, що базуються вони на міцному фундаменті, закладеному багатьма поколіннями тих, хто працював на ветеринарній та фітосанітарній ниві. Дякую за це нашим ветеранам, досвід яких не можна переоцінити. 

       Щиро сподіваюся, що в 2014 році ми з вами зможемо досягти ще більших вершин, спираючись на підтримку Президента, Верховної Ради, Уряду України. 

       Ми входимо в новий рік зі сподіваннями на добро, бажанням жити краще, з вірою, що ці надії справдяться, адже звикли докладати всіх зусиль для втілення в життя задуманого. 

       Напередодні свят щиро дякую вам, шановні колеги, за відданість обраній справі, за особистий трудовий внесок у загальні досягнення, за професіоналізм і зичу здоров’я, достатку, злагоди й добра. Нехай світло Різдва Христового зігріє ваші оселі, примножить любов у ваших серцях, хай збудеться все задумане, а новий рік стане таким, яким ми хочемо його бачити!

     

    Голова Державної ветеринарної 

    та фітосанітарної служби України                   Володимир Горжеєв

     

    Просмотров: 324 | Добавил: Юрьевна | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    Безкоштовний хостинг uCozCopyright MyCorp © 2024