Субота, 18.05.2024, 08:55
Приветствую Вас Гість | RSS
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 39
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Облако тегов
    Лозівська районна державна лікарня ветеринарної медицини
    Главная » 2014 » Березень » 7 » Привітання Голови Держветфітослужби України Володимира Горжеєва з нагоди Міжнародного жіночого дня
    11:04
    Привітання Голови Держветфітослужби України Володимира Горжеєва з нагоди Міжнародного жіночого дня


    Gorzheev.jpg

     

      Шановні чарівні наші жінки!

      Щиро вітаю вас із чудовим святом – Міжнародним жіночим днем!

     

        Цей весняний день несе у світ ніжність і красу, адже все найдорожче, що є в нашому житті – щастя, радість, надія, кохання – пов’язане з жінками. Недаремно в Україні вас називають берегинями. Своєю невтомною турботою про родину, вірністю й добротою, ніжністю й милосердям ви заслужили глибоку повагу  чоловіків. Хранительки домашнього вогнища, ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості. 

       Мудреці кажуть: "Царство жінки – це царство ніжності, тонкості й терпіння".  І завдання чоловіка не зруйнувати його, а захистити від усіх можливих життєвих негараздів.

       Саме ви, жінки, оточуєте близьких людей любов'ю й увагою, і, незважаючи на численні турботи, пов'язані з роботою і родиною, даруєте їм спокій і щастя. Ви не забуваєте ділитися своїм теплом, підтримуючи добрим словом, надихаючи на подвиги, творчість, працю. Заради вас, в ім'я вашого щастя і любові здійснюються і великі діяння, і повсякденні справи. Своєю потужною енергією і силою ви наповнюєте наше буття яскравими барвами, ваша небайдужа й відповідальна життєва позиція, як і буденна домашня праця, є справжньою запорукою миру й стабільності, духовного відродження країни. 

       У нашій важливій і часом небезпечній роботі ви не робите знижок на те, що на ваших плечах – виховання дітей і хатні клопоти. Ви нарівні з чоловіками забезпечуєте епізоотичне благополуччя тваринництва, діагностуєте, лікуєте й здійснюєте профілактику захворювань, контролюєте якість і безпеку продуктів, виробляєте нові ефективні препарати, вдосконалюєте нормативну та законодавчу базу, готуєте надійну зміну. Ваш внесок у стабільну роботу й досягнення нашої галузі надзвичайно вагомий.

       Від усієї душі бажаю вам, дорогі жінки, здоров’я, щастя, любові, добра, родинного затишку. Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових успіхів і життєвих перемог. Упевнений, що всі негаразди й труднощі нашого сьогодення не зможуть позбавити вас доброї усмішки, лагідності, чарівності. 

       Нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, а кожен день вашого життя дарує сонячне тепло і радість. Хай на щоденних дорогах буття береже вас Господь!

     

    З глибокою повагою

    Голова Державної ветеринарної 

    та фітосанітарної служби України                         В.М. Горжеєв

    Просмотров: 302 | Добавил: Юрьевна | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    Безкоштовний хостинг uCozCopyright MyCorp © 2024