Субота, 18.05.2024, 10:54
Приветствую Вас Гість | RSS
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 39
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Облако тегов
    Лозівська районна державна лікарня ветеринарної медицини
    Главная » 2013 » Червень » 4 » Інформація про роботу підрозділів ветеринарної міліції
    07:49
    Інформація про роботу підрозділів ветеринарної міліції


    Під час оперативно-профілактичного відпрацювання автошляхів Вінницької області працівниками ветеринарної міліції у м. Козятин біля одного з м’ясопереробних підприємств затримано автомобіль, на якому місцева мешканка перевозила труп бичка з ознаками вимушеного дорізу. Даний труп тварини транспортувався за відсутністю супровідних ветеринарних документів, які засвідчують причину падежу тварини та її вибуття з господарства. Дана туша тварини була привезена з метою її подальшої переробки та направлення в реалізацію. Туша вилучена з обігу та утилізована на спеціалізованому підприємстві. Винних осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.  

    В Тернопільському районі Тернопільської області на одному з м’ясопереробних підприємств викрито незареєстрований в офіційному порядку забійний пункт, на якому проводився забій свиней. Роботу забійного пункту призупинено. Даний факт зареєстрований у встановленому законодавством порядку.  Вирішується питання щодо притягнення винних осіб до відповідальності. 

    У цілому на території України продовжено проведення заходів по забезпеченню стабільної епізоотичної ситуації та продовольчої безпеки.

    Для реалізації цих завдань в регіонах України діють мобільні групи у складі працівників ветеринарної міліції та державної служби ветеринарної медицини. Даними мобільними групами забезпечено заходи по профілактиці правопорушень на 379 об’єктах, діяльність яких пов’язана з обігом продукції тваринного походження. З метою забезпечення контролю за переміщенням продукції тваринного походження автошляхами України працівниками підрозділів ветеринарної міліції спільно з працівниками ДАІ перевірено                46 автотранспортних засобів під час транспортування тваринницької продукції.

    Всього під час заходів задокументовано 221 правопорушення, відповідальність за яке передбачена статтею 107 КУпАП. У дохід держави стягнуто штрафних санкцій на суму 29,4 тис. грн. Винесено та проконтрольовано виконання 140 інспекторських приписів. Призупинено роботу 5 об’єктів. До інших правоохоронних органів направлено 13 матеріалів.

    Обмежено обіг 16271 кг продукції тваринного походження, якість якої не підтверджена відповідними документами. 

    Просмотров: 237 | Добавил: Юрьевна | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    Безкоштовний хостинг uCozCopyright MyCorp © 2024